výchozí banner

Navigace
Aktuality
Zemědělství
Dotace a podpory
Zemědělské standardy a normy
Lesnictví a vodní hospodářství
Potravinářství
Bezpečnost potravin a ostatní opatření
Aktivity, instituce a dokumenty
Životní prostředí
Legislativa ČR a EU
Poradenství a vzdělávání
Věda a výzkum
Rozvoj venkova a krajské aktivity
Nevládní organizace a spolky
Partneři
O nás a další užitečné adresy
Mapa serveru

Uživatelský přístup
  Uživatel:
  Heslo:
 registrovaný uživatel

Přehled e-mailem
  E-mail:

Anketa
Není aktivována žádná anketní otázka.

Web informace
Dnes : ne - 22.4.2018
Svátek má : Evžénie
Kontaktní email
Nastavit jako titulní stránku
Přidat mezi oblíbené stránky


Potravinářství
Infomační centrum bezpečnosti potravin
9.4. 2018 - št
Med na trhu s falešnými doklady
25.3. 2018 - št
Ovoce, zelenina a mléko do škol
22.3. 2018 - št
Nákup ovoce a zeleniny
19.3. 2018 - št
Přihlaste se do 23.3.2018 do soutěže Regionální potravina
9.3. 2018 - št
Výsledek výzkumné studie
20.2. 2018 - št
Semináře pro zájemce o soutěž Regionální potravina
2.2. 2018 - št
Trh s mlékem a ml. výrobky r. 2018
19.1. 2018 - št
Zpracování mléka- seminář
4.4. 2018 - št
Stažení potraviny
22.3. 2018 - št
Závadná potravina
19.3. 2018 - št
Vadné rozinky
18.3. 2018 - št
Minimlékárny, mini zpracovatelé masa.
25.2. 2018 - št
Rozhodnutí o odebrání zn. Regionální potravina
2.2. 2018 - št
SZPI zjistila nepovolenou látku
25.1. 2018 - št
  1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 | [11] Následující  Na konec

 


Aplikace
Diskuzní fórum
Agronavigátor Set

Kalendář akcí
Předchozí měsíc duben 2018 Přístí měsíc
Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Dnešní články
Infomační centrum bezpečnosti potravin
Zpracování mléka- seminář
Med na trhu s falešnými doklady
Stažení potraviny
Ovoce, zelenina a mléko do škol
Závadná potravina
Nákup ovoce a zeleniny
Vadné rozinky
Přihlaste se do 23.3.2018 do soutěže Regionální potravina
Minimlékárny, mini zpracovatelé masa.

Nejčtenější články
Potravináři chtějí jednoznačnou identifikaci potravin
Zpráva ze zasedání představenstva PK
Systém rychlého varování pro potraviny a krmiva - RASFF
Evropská technologická platforma “Potraviny pro život”. Vize do roku 2020 a dále
Výroba potravin a jejich uvádění do oběhu
Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 183/2005
Pokusy Ústavu potravinářského inženýrství na technologické fakultě Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně byly inspirovány existencí Nalžovského sýra vyráběného na přelomu a počátkem 20. století v obci Nalžovské Hory v západních Čechách">
Je možné použít plíseň Pennicillium nalgiovense jako alternativu k výrobě plísňového sýra?
Změna vyhlášky o reziduích pesticidů
Cheese Science 2006
Vliv antibiotik aplikovaných drůbeži na člověka

Navštivte také
Zobrazit předchozí počet záznamů : 12 Zobrazit následující
odkaz na stránky UZEI

odkaz na stránky UZEI
odkaz na stránky Agroporadenství

odkaz na stránky Agroporadenství
odkaz na stránky Agroweb

odkaz na stránky Agroweb
odkaz na agrární www portál

odkaz na agrární www portál
Nitrátová směrnice

Nitrátová směrnice
odkaz na stránky Plzeňského kraje

odkaz na stránky Plzeňského kraje
vyhledávání obcí a v mikroregionech

vyhledávání obcí a v mikroregionech
odkaz na stránky MZe ČR

odkaz na stránky MZe ČR
portál SZIF

portál SZIF
Ústav pro hospodáoskou úpravu lesu

Ústav pro hospodáoskou úpravu lesu
odkaz na stránky Infovenkov

odkaz na stránky Infovenkov
Standardy výrob

Standardy výrob